Deranged

2009.11.22. 18:20

Most szombaton sikerült egy rendkívül beteg filmet megnéznem. Igaz a 70-es évkeben készült, de a korához képest elé beteg volt. Nem hiszem, hogy Magyarországon lehet-e kapni és hogy láttad-e vmikor, ezért írtam róla egy történetet, amit alább olvashattok.
Ui.: Nem vetem meg a postokat se.:P

 

Deranged-Egy nekrofil vallomása


Ezra Cobb egy farmer, akit egy barátságos, nyugodt embernek ismertek meg a környékbeliek. A film úgy kezdődik, hogy a beteg anyjának visz be egy tál ételt, aki éppen haldoklik és meg is hal. Az anyja figyelmezteti őt halála előtt, hogy vigyázzon a nőkkel, mert nagy veszélyt jelentenek számára és ő csak egy asszonyban bízott meg, Miss Johnsonban.

Egy év múlva azt álmodja, hogy az anyja beszél hozzá, hogy miért hagyta egyedül. Ekkor felkel, kimegy a temetőbe és kiássa az anyját (aki már félig lebomlott) és hazaviszi. Elkezdi rendbe hozni, de nincs könnyű dolga, ugyanis az anyja bőrének nagy része már szétrohadt. Elkezd utánaolvasni, hogyan tudná rendbe hozni az anyját. Végül rájön, hogy emberi húst is használhat.

Egyre többször megy ki a temetőbe és egyre több sírt fog kiásni. Hullákat visz haza, aztán rendbehozza őket, hogy az anyjának legyen társasága. Elég bizarr jelenet volt, mikor megláttam, hogy körbeülteti velük az asztalt és úgy eszik, hogy nekik is megterít. Jóba van a szomszéddal (ekkor a külvilág még semmit nem sejt arról, hogy miket művel) és ők tanácsolják neki, meg kéne nősülnie. Ekkor elmegy az anyja egyetlen barátnőjéhez, Miss Johnson-hoz, akinek meghalt a férje autóbalesetben. Ezrával folytatott beszélgetésük alatt kiderül, hogy mily véletlen, mind a ketten beszélgetnek eltávozott szeretteikkel (csak Ezra kicsit másképp, de ezt Miss Johnson nem tudja). Miss Johnson felajánlja, hogy rendezzenek szeánszot, hogy mind a négyen (két elhunyt is) jelen van.

A szeánszon azt kéri (?) az elhunyt férj, hogy Ez szeretkezzen Miss Johnsonnal, hogy az említett újra nőnek érezhesse magát. Szeretkezés előtt Ez megöli a nőt, mert eszébe jutnak anyja intelmei.

A filmben aldozatul esik még, Mary a pincérnő, akit egy bárban ismer meg és Sally, aki a helybeli fiú barátnője. Marynek kiszúra a kocsija kerekét és mily véletlen, ő is ott van. Felajánlja, hogy segít neki, hazaviszi és megígéri, hogy csak beszalad tartalék gumiért, de hosszú idő elteltével se jön. Mary végül bemegy, de bárcsak ne menne be, ugyanis ki már nem jön. Maryt levetkőzteti és megkötözi aztán leülteti az asztalhoz, ahol a halott bábuk is ülnek. Mutat neki egy dobot. A dobverő emberi lábszárcsont, a dob ütőfelülete pedig emberi hasfal. Ez elkezdi tapogatni Maryt, aki kéri, hogy egyik kezét oldozza ki. Mary ezt kihasználva hozzávág egy üveget Ez fejéhez, kihasználja a hatásszünetet és kirohan. Nem tud kimenni, mert be van zárva az ajtó és Ez agyonveri a ,,dobverővel".

Aztán Sally apja és barátja elmennek vadászni (Ezt is invitálják, de nem megy velük), csak Sally marad a helybeli boltban, kettesben Ez-zel, aki előbb fejbelövi egy puskával és elindul haza az autójával, a platón a halottnak hitt lánnyal. A lány nem halt meg és menekülni próbál, Ez meg üldözi puskával. Sallynek az a balszerencséje, hogy apjáék egyik csapdájába belelép, amiből nem tud kiszabadulni és Ez lelövi, hazaviszi, felakasztja az istállóban és elkezdi feldolgozni, mint egy állatot, de félbe hagyja és bemegy a házba. Az apa meg Sally barátja időközben felfedezik a vérnyomokat a boltban, hívják a sheriffet. A fiú szerint Ez volt és elindulnak a farmra. Mikor odaérnek, annyit látnak, hogy Sally meztelen teste fel van akasztva az istállóban. Berohannak a házba és ott találják Ezt, aki csak nevet.

Itt ér véget a film. Gondolom Ezt letartóztatják vagy megölik, de ennek kevés esélyét látom, mert a sheriff jelenlétében ilyet nem tennének. A film végén megtudtam, hogy a farmot minden esetre felgyújtják.

A bejegyzés trackback címe:

https://rubelife.blog.hu/api/trackback/id/tr681544347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: web hosting tutorial for beginners in telugu 2018.11.20. 15:17:39

Így lett meg most már tényleg az UltraBalaton - nem azé, aki fut

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása